De kracht van microneedling

Gepubliceerd op 24 oktober 2023 om 10:46

Ben je klaar om een stap verder te gaan in je huidverzorgingsroutine en er jeugdiger uit te zien? Zoek je die stralende teint met een zijdezachte textuur? Dan ben je aan het juiste adres! Als een ervaren huidspecialist met een diepgewortelde passie voor het onthullen van de natuurlijke gezondheid en glans van je huid, stel ik met trots de Meta Therapy Microneedling techniek aan je voor.

Dit is geen gewone behandeling, maar eerder een complete huidtransformatie!


De Kracht van Meta Therapy Microneedling:

Meta Therapy Microneedling is als geen andere huidverzorgingstechniek die je ooit hebt ervaren. Het maakt gebruik van ultrakleine naaldjes om mini gaatjes in je huid te prikken. Maar hier komt het leuke deel: Dit zet je huid aan tot actie! Het stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor je huid strakker en jonger wordt met een fijnere structuur.

Dankzij microneedling krijgt het speciale concentraat dat we tussen de huid en de naaldjes aanbrengen, de kans om diep in je huid door te dringen. Dit is waar de magie gebeurt, want op deze manier kan het concentraat echt zijn werk doen en zorgen voor een stralende huid.


De Voordelen:

  1. Hello, Jeugdige Huid: Fijne lijntjes en rimpels worden aangepakt, waardoor je een jeugdige en energieke uitstraling krijgt.
  2. Poriën op Hiding: Als je last hebt van grove poriën of een oneffen huid, dan zal je blij zijn om te weten dat Meta Therapy Microneedling hierbij helpt.
  3. No Surgery Needed: Geen gedoe met chirurgische ingrepen. Dit is een low-impact behandeling die veilig en effectief is.
  4. Optimale werking: Microneedling verbeterd de opneembaarheid van de huid. Zo krijgen we het optimale resultaat uit je producten thuis en in de behandeling.

Overwegingen en Risico's:

Eerlijk is eerlijk, het is niet persé de meest ontspannen behandeling en er kunnen wat ongemakken zijn, zoals lichte roodheid of zwelling direct na de behandeling. Geen zorgen, als je de nazorg- en huidverzorgingstips thuis volgt, zijn die bijwerkingen in enkele uren verdwenen.

Door de techniek van de Meta Therapy is er geen down time of te wel, je huid gaat niet ineens compleet vervellen. Wat bij vee andere  microneedling technieken wel gebeurt. 

Wat je vooral niet moet doen de eerste 24uur na de behandeling met microneedling is;

  1. In de zon gaan zitten
  2. Lagen foundation en ander gezichtsmake-up aanbrengen
  3. De sauna bezoeken
  4. Heet douchen
  5. Sporten

Door de miniscule gaatjes in de huid is je huid aanvankelijker voor bacteriën en gevoeliger voor de zon dan normaal, je kunt dus sneller verbranden, je huid irriteren en een infectie veroorzaken.


Waarom Kiezen voor Mij?

Als je op zoek bent naar een specialist in Meta Therapy Microneedling, dan ben ik jouw go-to persoon. Ik ben helemaal in mijn element als het gaat om het verbeteren van je huid. Samen gaan we die doelen van jou behalen en die stralende huid realiseren.


Een Stap Dichterbij:

Deze blog is een geweldig startpunt voor jouw reis naar een stralende huid. De microneedling techniek vindt je terug in de Skin Renew en Skin Youth behandelingen. Wil je weten of microneedling de oplossing is voor jou? Aarzel niet om contact op te nemen. Samen gaan we jouw huidwensen waarmaken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.