Kies de behandeling(en) waarvoor jij een afspraak wilt maken, selecteer een datum en tijd, vul je gegevens in, kies voor betalen in de salon of direct online, ontvang je bevestiging in de mail.
Weet je niet welke behandeling het beste bij jou, jouw huid of jouw voeten past? Maak dan een afspraak voor een gratis intake-/adviesgesprek.

Na 10 minuten geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op.

Let op! Pedicure behandelingen kunnen alleen nog online geboekt worden in combinatie met een gezichtsbehandeling. Neem anders contact op.

Je kunt een afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren.

Annuleer je jouw afspraak binnen 24 uur voor aanvang of kom je geheel niet opdagen, dan word de afspraak in rekening gebracht. 

Indien je meer dan 5 minuten te laat komt op de afspraak ben ik genoodzaakt de behandeling in te korten. Vanaf 15 minuten te laat zal de afspraak geannuleerd worden. In beide gevallen word het volledige bedrag van de afspraak inrekening gebracht.

Waarom moet ik mijn gegevens invullen?
Ik vraag om jouw gegevens zodat je een bevestiging en herinnering kunt ontvangen van de afspraak, zo mis je dus nooit jouw gemaakte afspraak. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen met de juiste verzorging en bij te houden wat er met jouw huid/voeten gebeurd, worden afspraken, behandelingen en aangekochte producten aan jou gekoppeld in het systeem. 
Heb je producten besteld, dan kan ik deze indien nodig naar je versturen via de post.