Over


Ik ben Judith Scheele, sinds 2013 eigenaresse en huidspecialiste van Beauty & Feet deluxe.

Ik kom uit Groede en ben opgegroeid in de polder van IJzendijke. Inmiddels woon ik al een aantal jaar in Middelburg.
De schoonheidssalon bevindt zich op het erf van mijn ouders, tussen de bomen en planten, in een heerlijk rustige omgeving.

 

Om mijn kennis steeds verder uit te breiden, volg ik regelmatig cursussen en trainingen, lees ik verschillende vakbladen en heb ik contact met andere schoonheidsspecialisten. Zo blijf ik ook up-to-date over de huidige ontwikkelingen in de branche en nieuwe producten van Diego dalla Palma Professional, RVBLAB The MakeUp en Dermo28.

Door de kennis en ervaring die ik op heb gedaan tijdens de cursussen, trainingen, lezingen en het werk in mijn eigen salon ben ik van Schoonheidsspecialiste uitgegroeid tot Huidspecialiste.

 

Bij Beauty & Feet deluxe geef ik al huidspecialist zowel ontspannen verzorgende behandelingen als intensieve specialistische behandelingen.

Bij intensieve specialistische behandeling kun je denken aan behandelingen als huidverjonging en het verminderen van pigmentvlekken door middel van microneedling, huidverbetering bij huidproblemen zoals acné en Medisch Pedicure bij o.a. ingroeiende nagels of kloven.

 

Mijn Missie:

Jou laten stralen. Door ontspanning en goede huidverzorging in de salon en thuis te combineren. 

 

Adresgegevens:

Beauty & Feet deluxe
Klakbaan 3
4515NE IJzendijke

0628263753

judith@beautyfeetdeluxe.nl