Gezichtsbehandelingen


The Skin Cleansing €56,00

Inhoud Informatie
Reiniging - Peeling - Onzuiverheden verwijderen - Serum - Masker - Dagverzorging Heb jij last van een onzuivere huid of reageert jou huid gevoelig dan is The Skin Cleansing dé behandeling voor jouw huid. Deze behandeling is gericht op het zuiveren en diep reinigen van jouw huid.

The Skin Glow €58,00

Inhoud Informatie
Reiniging - Fruitzuurpeeling - wenkbrauwen epileren (bijwerken) - Serum - Masker - Dagverzorging Is jouw huid dof, mis jouw huid de gezonde glow of heb je last van grove poriën? Dan is The Skin Glow dé behandeling voor jouw huid. De behandeling is gericht op het verfijnen van de huidstructuur en geeft weer een natuurlijke glans aan jouw huid.

The Relaxing €75,00

Inhoud Informatie
Reiniging - Jelly Scrub - Ontspanningsmassage - Serum - Vliesmasker - Schoudermassage - Dagverzorging Ben jij toe aan een momentje voor jezelf? Dan is The Relaxing de behandeling voor jou. In deze behandeling staat ontspanning op nummer 1. Naast de ontspanning wordt ook jouw huid heerlijk verzorgd.

The Skin Booster €85,00

Inhoud Informatie
Reinging - Fruitzuurpeeling - Ampul - Koud Laser -  Serum - Peel Off-Masker - Schoudermassage - Dagverzorging Zijn jijzelf en jouw huid toe aan een ware oppepper? Dan is The Skin Booster de behandeling voor jou. The Skin Booster intensief voedende behandeling en wordt met name aangeraden om te herstellen na een zonvakantie, te beschermen in de winter en te laten stralen na een zware periode. Jezelf eens goed laten verwennen is ook een hele goede reden om heerlijk te genieten van deze behandeling.

Vervangende opties


Skin-Polish +€25,00

Inhoud Informatie
Koudlaser en Polisher. Vervangen manueel inwerken van ampul en masker. De koudlaser zorgt ervoor dat de actieve werkstoffen in het ampul dieper in de huid worden opgenomen, activeert huidherstel en stimuleert collageen aanmaak. De Polisher werkt met een masseerende werking de actieve werkstoffen van het masker dieper in en zorgt voor een gezonde glow op de huid.

Micro-Skin-Polish +€37,50

Inhoud Informatie
Microdermabrasie, Koudlaser en Polisher. Vervangen manuele peeling en manueel inwerken van peeling, ampul en masker. Microdermabrasie zorgt voor een fijnere huidstructuur en een huid die zacht en glad aanvoelt door de peelende werking. De koudlaser zorgt ervoor dat de actieve werkstoffen in het ampul dieper in de huid worden opgenomen, activeert huidherstel en stimuleert collageen aanmaak. De Polisher werkt met een masseerende werking de actieve werkstoffen van het masker dieper in en zorgt voor een gezonde glow op de huid.

Extra opties


Onderdeel Prijs
Wenkbrauwen epileren (bijwerken) € 6,50
Wenkbrauwen epileren (modelleren) € 18,50
Wenkbrauwen verven € 16,50
Wimpers verven € 18,50
Bovenlip harsen € 6,50
Onzuiverheden verwijderen (5 minuten) € 6,50
Onzuiverheden verwijderen (10 minuten) € 11,50
Onzuiverheden verwijderen (20 minuten) € 22,00
Touch-Up Make-up (Foundation poeder, wenkbrauwen aanzetten, mascara en oogpotlood of lippenstift.) € 18,50
Microdermabrasie per zone van 10 minuten € 14,50