Meet & Treat

Wil jij weten wat Huidstudio Derma Solution voor jou kan beteken? 

Boek dan een Meet & Treat. 


Een Meet & Treat bestaat uit een grondige intake en huidanalyse, advies over passende behandelingen, producten en behandelplan, een behandeling van ongeveer 30 minuten en een verzorgingssetje voor thuis.

Wat is nu het verschil tussen de Derma Condition en de Derma Solution?


De Derma Condition is de beste keuze als je niet tevreden bent over de conditie van jouw huid, als deze bijvoorbeeld wat droger is, als je hier of daar wel eens een puistje hebt of als je merkt dat de huidveroudering toch begint toe te slaan en lijntjes en rimpeltjes zichtbaar worden. 
Met Derma Condition gaan we de huid eerst een plan maken om de huid terug in conditie te krijgen om daarna de huid in conditie te houden. 

De Derma Solution is de beste keuze als je echt tegen een huidprobleem aan loopt of wanneer je twijfelt om aan Botox of Injectables te beginnen en zichtbare huidverjonging wilt. 
Met Derma Solution gaan we eerst een plan maken om de belangrijkste problemen/oorzaken te behandelen, om zo alle aanwezig problemen en oorzaken aan te pakken, vervolgens de huid in conditie te brengen en de huid daarna ook in conditie te houden.