Dermo28

Bologna, Italië

 

Waarom Dermo28?

 

Dermo28 is een uniek Cosmedisch huidverbeterings- en Anti-Aging merk met een duidelijke visie en medische achtergrond.
De twee belangrijkste principes van Dermo28 zijn “optimaal Hydrateren” en “28 dagen celdeling”.

 

Zonder goed functionerende huidbarrière is werken aan huidproblemen en Anti-Aging een langdurig proces. Wanneer de huidbarrière functie, de zuurgraad en het celdelingsproces zijn geoptimaliseerd, verminderen bepaalde huidproblemen en krijgt de huid haar natuurlijke glans terug.

 

Alle Dermo28 producten zijn sinds 1995 vanuit een medische achtergrond ontwikkeld en hebben de finesse zoals je die van een Italiaans product mag verwachten.

 

Door de PH waarde van de huid in balans te brengen en te werken met fruitzuren, is jouw huid beter in staat de ingrediënten uit later aangebrachte producten op te nemen, optimaliseer ik het effect van de behandelingen en word de huidbeschermende functie in jouw huid versterkt.

 

Tijdens de behandelingen werk ik met unieke formules van ingrediëntencombinaties, waarbij exfoliatie, actieve ingrediënten en hydratatie gelijkertijd worden ingezet. Door deze revolutionaire formulering is de huid beter in staat krachtige actieve ingrediënten op te nemen en reageert de huid minder heftig.

 

Ook voor thuis beschikt Dermo28 over deze formulering door de zogenoemde “Complexen” in te zetten onder de dag en nacht verzorging.

 

De specifieke thuis producten vind je in het onderstaande overzicht.

Recensies

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg Beauty & Feet deluxe op Instagram.